2017-05-23 14:53:11• hírek • Szatmár.ro

Sztárallűröktől mentes sztárok jönnek a Városnapra

Nincsenek elszállt kívánságaik a városnapra érkező nemzetközi sztároknak.

A nemzetközi sztárok esetében nem ritka, hogy a koncertszervezőknek külön kívánságlistát adnak le, amelyben egy-egy igen extrém elvárás is szerepel.

Lady Gaga például bio-ételt, levendulaszínű törölközőket és gyertyákat is kér a fehér bőrkanapék és fekete függönyök mellé. Mariah Carey méregdrága cabernet sauvignont, aromaterápiás gyertyákat és pontosan 24 fokos hőmérsékletet kér. De volt, hogy kiscicákat és kiskutyákat is kért az öltözőjébe. Az Aerosmith énekese, Steven Tyler önéletrajzi könyve szerint hatalmas tükröt és drogot kért a szervezőktől, na meg egy csinos hölgyet a zuhany alá. Rihanna kis, négyzet alakú vázákba elhelyezett fehér tulipánok között pihen fellépés előtt, fehér plüssborítású diványon. Axel Rose szereti, ha van a kínálatban kocka alakú dinnye, Eminem pedig egy alkalommal egy kisebb halastavat kért koi pontyokkal az öltözjébe.

A Szatmárnémetiben a városnapok alkalmával fellépő nemzetközi retro-sztárok ennyire nem pretenciósak. Az idén 60 éves Dr. Alban például egyszerű szendvicseket kért az öltözőjébe. Emellett azt kérte, hogy a debreceni repülőtérről  egyedül utazhasson egy luxusautóval Szatmárnémetibe, külön a munkatársaitól. A Sounds of Boney M. sztárjai is megelégszenek az egyszerű catering-étellel, különleges kívánságaik nem voltak.

Mindkét fellépő esetében azonban elvárás volt az ő és csapatuk elhelyezésekor a négy, illetve ötcsillagos szálloda. S mivel Szatmárnémetiben nincs ötcsillagos szállás, így ők Debrecenben, illetve Budapesten fognak megpihenni.

Butka Gergőtől, a városnapok főszervezőjétől megtudtuk, hogy mindkét előadótól a produkció megrendelésekor "only hits" műsort kértek, tehát összes nagy slágerüket előadják a szatmári közönségnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: